• KROSS BLIZZARD Black dviratininko žieminiai antbačiai

KROSS BLIZZARD Black dviratininko žieminiai antbačiai

Prekės kodas: T4COD100276M
Gamintojas: KROSS
23,90 €
close

Užklausa dėl prekės








* pažymėtus laukelius būtina užpildyti.


 
Paskutinė prekė

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

KROSS BLIZZARD Black dviratininko žieminiai antbačiai

Winter Cover batų užvalkalai – efektyvi apsauga

Kross Winter Cover apsaugos – puikus pasirinkimas kiekvienam žmogui, kuris, nepaisant nepalankių oro sąlygų ir vyraujančio šalčio, nenori atsisakyti malonumo važinėtis dviračiu su vasariniais batais. Užvalkalai pagaminti iš vandeniui atsparios medžiagos. Dėl to vartotojui suteikiamas visiškas komfortas vairuojant, nes drėgmė iš išorės patenka ne į batus, o galiausiai į pėdas. Be to, apatinis tvirtos medžiagos sluoksnis efektyviai apsaugo užvalkalus nuo trinties vaikštant. Praktiškai pritvirtintas užtrauktukas leidžia greitai užsidėti apsaugą ir apsaugo Achilo sausgyslę.

Dviratininko antbačiai – patogi apranga sunkioms oro sąlygoms

„Winter Cover“ apsaugos yra aprūpintos šviesą atspindinčiais elementais, kurie, viena vertus, padidina naudotojo matomumą maršrute ir, kita vertus, teigiamai veikia jo saugumo lygį. Vykstant į ilgesnę kelionę neaiškiomis oro sąlygomis, verta su savimi pasiimti patikrintus batų užvalkalus. Jie pravers lyjant ir kai trasoje yra šlapia ar purvas.

Winter Cover – neatsiejamas dviratininko komplekto elementas

Apsaugos pagamintos iš neopreno (vandeniui atsparios ir lengvos putos su malonia liesti struktūra). Taip batai išlieka sausi net ir nepalankiomis oro sąlygomis. Praktiškas prekės ženklo gerbėjų rekomenduojamas straipsnis.

  • Prekės ženklas
  • Nuoroda
    T4COD100276M
  • Prekyboje
    1 Prekės
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Įkeliama...