• KROSS LEVER 2.0 reguliuojama dviračio kojelė 24" -28"

KROSS LEVER 2.0 reguliuojama dviračio kojelė 24" -28"

Prekės kodas: T4CPK000178
Gamintojas: KROSS
10,90 €
close

Užklausa dėl prekės








* pažymėtus laukelius būtina užpildyti.


 

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

KROSS LEVER 2.0 reguliuojama dviračio kojelė 24" -28"



Papildomi priedai yra būtinas kiekvieno dviračio elementas. Šie komponentai labai gerai pagerina naudojimo patogumą. Svarstant apie tinkamą produktą, verta investuoti į "Kross" kojelę "Lever 2.0". Produktas pagamintas iš lengvo aliuminio lydinio. Jis yra itin patvarus. Tai užtikrina stabilią dviratės transporto priemonės padėtį stovint. Tai labai praktiškas papildymas. Kojelė rekomenduojama dviračių entuziastams, kurie vertina nebrangius ir funkcionalius sprendimus.

"Lever 2.0" Kojelė – puikus būdas patogiai pastatyti dviratį

"Kross" kojelė "Lever 2.0" yra patvarus gaminys, turintis patogią reguliavimo pagal rato dydį sistemą. Kojelė skirta pritvirtinti prie galinių rėmo šakių. Be to, jame yra universalus elementas, leidžiantis montuoti į rėmus, išsiskiriančius skirtingais galinio trikampio pasvirimo kampais. Tai labai naudingas dviračio papildymas, kurį galima įsigyti už itin palankią kainą.

"Lever 2.0" kojelė – galima įsigyti "Kross" parduotuvėje

"Kross" parduotuvėse esantis "Lever 2.0" kojelė yra juodos spalvos. Šiuo atveju buvo naudojamas sprendimas, leidžiantis reguliuoti aukštį be įrankių. Tai labai patogi alternatyva. "Lever 2.0" stovas yra mažas produktas, turintis didelę įtaką kiekvieno dviračių mėgėjo pasitenkinimui. Dėl šios priežasties jam nereikia jaudintis ieškant vietos, kuri leistų jam palaikyti dviratį sustojimo metu.

  • Prekės ženklas
  • Nuoroda
    T4CPK000178
  • Prekyboje
    9 Prekės
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Įkeliama...