SpeedBox 1.3 for Shimano (EP8) (BAG) čipas elektriniams dviračiams

Prekės kodas: SB13_S_1PCS_BAG
Gamintojas: Speedbox
229,00 €
close

Užklausa dėl prekės








* pažymėtus laukelius būtina užpildyti.


 
Paskutinė prekė

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

"SpeedBox 1.3 for Shimano" (EP8) (BAG) el. dviračio derinimo lustas

Iš pagrindų pertvarkyta jūsų el. dviračio su "Shimano" varikliu derinimo mikroschema - naujo dizaino ir visiškai naujos techninės bei programinės įrangos.

Su "SpeedBox 1.3" derinimo mikroschema galite slopinti elektrinio dviračio greičio ribotuvą. Naudojant ekrane bus rodomas tikrasis greitis iki 23 km/val.

Jei važiuodami norite matyti teisingą greitį ir visus važiavimo duomenis, rekomenduojame rinktis " SpeedBox 1.3 B. Tuning for Shimano" - realias vertes matysite "SpeedBox App" programoje - tiesiai telefono ekrane.

Palyginti su ankstesnėmis versijomis, šis naujasis gaminys taip pat jungiamas prie variklio "E-Tube" prievado. Todėl būtina, kad el. dviračio variklis, kuriame ketinate įdiegti naująją "SpeedBox for Shimano" versiją, turėtų vieną laisvą "E-Tube" prievadą. Jei variklyje neturite laisvos E-Tube jungties, pasirinkite "+E-Tube Port" variantą.

El. dviračiai, kurie neturi laisvos E-Tube jungties, paprastai yra su Di2 elektronine pavarų perjungimo sistema arba su vamzdyje integruotu palydovinės sistemos įjungimo / išjungimo jungikliu (EW-SW100, EW-SW300).

Kaip veikia "SpeedBox 1.3"?

Jei žibintai išjungti, "SpeedBox" yra įjungtas. Mikroschemą galima išjungti įjungus šviesas. Jei norite naudoti derinimą nepriklausomai nuo šviesų, diegimo metu neprijunkite raudonojo laido, kaip kad derinimas bus visada įjungtas. Jei el. dviračio žibintų neturite, "SpeedBox 1.3" taip pat bus visada įjungtas.

Surinkimas

Gaminant "SpeedBox" mikroschemas naudojame originalias jungtis, užtikrinančias, kad montavimo procesas būtų labai paprastas ir mikroschema būtų tinkamai prijungta. Taip pat parengėme išsamias instrukcijas ir vaizdo įrašus, kad montavimas jums būtų paprastas. Išardyti derinimo lustą taip pat paprasta. Jei kiltų kokių nors nesklandumų montuojant ar išmontuojant, nedvejodami kreipkitės į mus.

Jei planuojate įdiegti "SpeedBox" į visiškai naują dviratį, prieš įjungdami mikroschemą būtinai nuvažiuokite juo bent 1 km.

Įspėjimas

Atkreipkite dėmesį, kad kai kuriose šalyse tokio tipo modifikuotų elektrinių dviračių naudojimas viešuosiuose keliuose gali prieštarauti įstatymams. Gamintojas neprisiima jokios atsakomybės už žalą, atsiradusią naudojant SpeedBox gaminius. Elektrinių dviračių su "SpeedBox" gaminiais draudžiama naudoti viešuosiuose keliuose, dviračių takuose ir viešose vietose. Elektrinius dviračius su "SpeedBox" gaminiais galima naudoti tik privačioje teritorijoje ir tik savo rizika. Naudojant "SpeedBox" gali būti panaikinta jūsų elektrinio dviračio garantija.

Primygtinai rekomenduojame naudoti kitas saugos priemones ir apsaugines priemones, kad išvengtumėte traumų.

Jei norite atnaujinti savo el. dviračio programinę įrangą, pirmiausia pašalinkite SpeedBox iš el. dviračio, atnaujinkite programinę įrangą ir iš naujo įdiekite SpeedBox.

Dėl skirtingų kompiuterių monitorių ir telefonų, planšetinių kompiuterių ekranų skirtingos raiškos nustatymų skirtinguose įrenginiuose gaminio spalva ar atspalvis gali skirtis nuo matomo nuotraukoje, t. y. gali neatitikti gaminio spalvos ar atspalvio tikrovėje.

  • Prekės ženklas
  • Nuoroda
    SB13_S_1PCS_BAG
  • Prekyboje
    1 Vienetas
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Įkeliama...