LEZYNE ZECTO ALERT DRIVE / 80 lm / Juodas USB įkraunamas galinis žibintas

Prekės kodas: 1-LED-34R-V104
Gamintojas: Lezyne
38,16 €
44,90 € – 6,74 €
close

Užklausa dėl prekės








* pažymėtus laukelius būtina užpildyti.


 

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

LEZYNE ZECTO ALERT DRIVE / 80 lm / Juodas USB įkraunamas galinis žibintas

Zecto Alert Drive yra kompaktiškas galinis LED dviračio žibintas su dienos blykstės režimu ir mūsų specialiai užprogramuota "Alert" technologija. Geriausias matomumo sprendimas, "Alert" technologija suteikia įvairius signalus, signalizuojančius apie dviratininko lėtėjimą ir stabdymą, pranešdama apie jūsų veiksmus eismui ir kitiems dviratininkams. Lėtėjimo metu šviesa tampa vientisa, o sustojus - ryškiai blykčioja.

"Zecto Alert Drive" korpusas pagamintas iš mūsų lengvos ir patvarios "Composite Matrix" medžiagos ir turi stilingą apdirbtą aliuminio rėmelį. Jo patentuota "2-in-1" spaustuko ir dirželio sistema yra labai universali, todėl jį galima pritvirtinti prie stulpų arba prisegti prie krepšio. Maksimalus žibinto galingumas yra 80 liumenų, jis veikia penkiais skirtingais režimais, o baterija veikia iki 15,5 valandos. Papildomos funkcijos: šoninis matomumas ir keičiamas tvirtinimo dirželis. Prie žibinto pridedamas micro-USB įkrovimo laidas.

SPECIFIKACIJOS

Didžiausias šviesos srautas: 80
Maksimali veikimo trukmė: 15 val. 30 min.
Akumuliatoriaus talpa (mAh): 650
Įkrovimo tipas: Micro USB
Svoris: 49,4 g
Matmenys: 49,4 mm, 44,3 mm, 36,6 mm
Funkcijos: IPX7, dienos blykstė, įspėjimas

Dėl skirtingų kompiuterių monitorių, telefonų ir planšetinių kompiuterių ekranų raiškos nustatymų gaminio spalvos ar atspalvio skirtinguose įrenginiuose gali būti sijonas nuo nuotraukoje matomos gaminio spalvos ar atspalvio, t. y. gaminio spalva ar atspalvis gali nesutapti su tikrovėje matoma gaminio spalva ar atspalviu.

  • Prekės ženklas
  • Nuoroda
    1-LED-34R-V104
  • Prekyboje
    2 Prekės
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Įkeliama...