MagicShine SEEMEE 20 V2.0 / Juodas USB įkraunamas galinis žibintas

Prekės kodas: 6970823652264
Gamintojas: MagicShine
14,90 €
close

Užklausa dėl prekės








* pažymėtus laukelius būtina užpildyti.


 

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

MagicShine SEEMEE 20 V2.0 / Juodas USB įkraunamas galinis žibintas

Vos 18 gramų sveriantis SEEMEE 20 V2.0 yra itin lengvas ir akį traukiantis galinis žibintas, skirtas kasdieniam važinėjimui dviračiu kelių eisme. Novatoriškas "Optillumin" lęšis padeda skleisti ryškią, švelnią ir tolygią įspėjamąją šviesą, kuri siekia iki 20 liumenų. Raudona įspėjamoji šviesa taip pat užtikrina puikų šoninį matomumą, todėl būsite matomi ir saugūs ir šviesiausią dieną, ir tamsiausią naktį.

Viršuje esančiu jungikliu lengva pasiekti norimą šviesos spindulio nustatymą. Ilgai spaudžiant įjungiamas ir išjungiamas galinis žibintas, o spustelėjus keičiami skirtingi režimai ir ryškumas. SEEMEE 20 V2.0 maitinamas 240 mAh akumuliatoriumi, jis gali pasigirti ne ilgesne kaip 30 valandų veikimo trukme ECO režimu, o USB-C įkrovimo prievadas leidžia greitai papildyti akumuliatorių. Be to, kai likęs akumuliatorius bus 10 % ar mažiau, galinis žibintas persijungs į ECO režimą, užtikrindamas, kad turėsite pakankamai energijos grįžti namo. Be to, akumuliatoriaus įkrovos lygiui patikrinti pakanka trumpai spustelėti jungiklį, todėl galite iš anksto suplanuoti vykdytiną užduotį ir gerai pasiruošti. SEEMEE 20 V2.0 turi IPX6 atsparumo vandeniui klasę, todėl yra itin atsparus įrenginys, apsaugotas nuo stipraus lietaus ir purslų. Be to, pridedamas silikoninis O-žiedas leidžia lengvai ir saugiai pritvirtinti galinį žibintą prie daugumos sėdynės atramų vos per kelias sekundes ir be jokių įrankių.

SEEMEE 20 V2.0 galingas dėl itin lengvos konstrukcijos, "Optillumin" lęšio, kelių šviesos režimų, USB-C greitojo įkrovimo ir IPX6 atsparumo vandeniui... Dėl šių savybių jis yra puikus jūsų palydovas kelyje.

Funkcijos:

  • Optillumin lęšis padeda skleisti maksimalų 20 liumenų šviesos srautą
  • Keturi režimai leidžia išlikti saugiems bet kokiomis važiavimo sąlygomis, juos lengva valdyti
  • Itin lengvas - tik 18 g, patogus naudoti visur
  • Mažos galios režimas padės saugiai grįžti namo, kol neišsikrovė akumuliatorius
  • USB-C įkrovimo prievadas su apsauginiu dangteliu užtikrina greitą atnaujinimą
  • Lengvai įskaitomas indikatorius tiksliai rodo, kiek energijos liko jūsų žibintui
  • Atminties funkcija išsaugo paskutinį pasirinktą režimą
  • Silikoninis O-žiedas užtikrina lengvą, tikslų ir saugų tvirtinimą prie daugumos sėdynės atramų
  • IPX6 atsparumo vandeniui klasė, atlaiko nepalankias oro sąlygas
  • Garantija: Garantija: 1 metai

Dėl skirtingų kompiuterių monitorių, telefonų ir planšetinių kompiuterių ekranų raiškos nustatymų gaminio spalvos ar atspalvio skirtinguose įrenginiuose gali būti sijonas nuo nuotraukoje matomos gaminio spalvos ar atspalvio, t. y. gaminio spalva ar atspalvis gali nesutapti su tikrovėje matoma gaminio spalva ar atspalviu.

  • Prekės ženklas
  • Nuoroda
    6970823652264
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Įkeliama...