KROSS Pure 500 ml Celeste gertuvė

Prekės kodas: T4CBI000084CL
Gamintojas: KROSS
3,43 €
4,90 € – 1,47 €
close

Užklausa dėl prekės








* pažymėtus laukelius būtina užpildyti.


 

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

KROSS PURE BICYCLE GERTUVĖ 500 ml

Aktyviai važinėjant dviračiu itin svarbus dalykas, kuriuo turėtume pasirūpinti, yra tinkama organizmo hidratacija. Todėl kiekvienas šio sporto mėgėjas turėtų apsirūpinti patogiu buteliuku, kuriame galima laikyti vandenį ar gėrimą kaskart vykstant į pramoginį pasivažinėjimą, o juo labiau - į intensyvias treniruotes.

Patogi gertuvė "Pure" skirta važiuojant dviračiu

Ši dviratininko įrangos dalis turėtų būti nelaidi, bet svarbiausia - patogi ir leidžianti greitai atsigerti net važiuojant. Visus šiuos reikalavimus atitinka "Pure" gertuvė. Jos talpa - 500 ml, kurios pakanka trumpesniems važiavimams. Didelis šios dviračio gertuvės privalumas - nedidelis 77 g svoris, todėl net ir su skysčiu ji nėra didelė našta. Dėl ergonomiškos buteliuko formos ji gerai telpa rankoje, o patogus klasikinis dangtelis leidžia greitai ją atidaryti ir uždaryti važiuojant. Plastike, iš kurio pagaminta gertuvė, nėra kenksmingų priedų, todėl ją saugiai gali naudoti ir vaikai. Gertuvė "Pure" turi platų kakliuką, todėl ją greitai pripildysite. Dėl to nekyla problemų ją plaunant. Gertuvė"Kross" tinka populiariausioms rankenoms, todėl tai universalus sprendimas visiems. Dėl nedidelės kainos jis yra labai ekonomiškas pirkinys. Aišku nedidelė kaina nesumenkina jos geros kokybės, todėl tai puikus sprendimas visiems dviračių sporto entuziastams.

Dėl skirtingų kompiuterių monitorių, telefonų ir planšetinių kompiuterių ekranų raiškos nustatymų gaminio spalva ar atspalvis skirtinguose įrenginiuose gali skirtis nuo nuotraukoje matomos gaminio spalvos ar atspalvio, t. y. gaminio spalva ar atspalvis gali nesutapti su tikrovėje matoma gaminio spalva ar atspalviu.

  • Prekės ženklas
  • Nuoroda
    T4CBI000084CL
  • Prekyboje
    2 Prekės

  • Medžiaga
    Netoksiškas plastikas
  • Pagrindinė spalva
    Seladoninė
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Įkeliama...