KROSS GRID WH Butelių laikiklis

Prekės kodas: T4CKZBI0077WH
Gamintojas: KROSS
5,60 €
8,00 € – 2,40 €
close

Užklausa dėl prekės








* pažymėtus laukelius būtina užpildyti.


 

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

KROSS GRID BUTELIO LAIKIKLIS

Ar jums reikia paprasto ir, svarbiausia, efektyvaus būdo pervežti gėrimo butelį? Turime jums tinkamą sprendimą. KROSS Grid - tai butelių laikiklis, sukurtas atsižvelgiant į jus. Nesvarbu, kokiomis sąlygomis važiuosite, jis visada bus su jumis. KROSS Grid yra kelių spalvų, kurias lengvai suderinsite su savo dviračio spalva.

Visada su jumis

KROSS Grid buteliuko laikiklis yra universaliausias būdas gabenti vandens buteliuką. Paprasta dviejų varžtų tvirtinimo sistema leis jį pritvirtinti praktiškai prie bet kokio rėmo, o jo konstrukcija efektyviai ir patikimai laikys butelį net važiuojant nelygiu paviršiumi.

Kartu su nedideliu, vos 33 g svoriu, KROSS Grid yra pasiūlymas, kurio tiesiog negalite praleisti abejingai. Jis padės jums lengviau išlikti hidratuotiems važiuojant ir išvengti pavojingos dehidratacijos karščiausiomis dienomis.

Dėl skirtingų kompiuterių monitorių ir telefonų, planšetinių kompiuterių ekranų skirtingos raiškos nustatymų skirtinguose įrenginiuose gaminio spalva ar atspalvis gali skirtis nuo matomo nuotraukoje, t. y. gali neatitikti gaminio spalvos ar atspalvio tikrovėje.

  • Prekės ženklas
  • Nuoroda
    T4CKZBI0077WH
  • Prekyboje
    3 Prekės

tau taip pat gali patikti

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Įkeliama...