SiS GO Hydro tabletės Pink Grapefruit 20x4,5 g Hydro tabletės

Prekės kodas: SIS130307
Gamintojas: SiS
8,90 €
close

Užklausa dėl prekės








* pažymėtus laukelius būtina užpildyti.


 

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

SiS GO Hydro tabletės Pink Grapefruit 20x4,5 g Hydro tabletės

Apie "Hydro

"Hydro" yra skirtas užtikrinti, kad būtumėte efektyviai hidratuoti ir pasiektumėte geriausių rezultatų. Tai šnypščianti tabletė, lengvai tirpstanti paprastame vandenyje, todėl tai labai praktiškas būdas (tiesiog įmeskite vieną tabletę į 500 ml vandens butelį) be kalorijų.

Kodėl verta rinktis?

  • Optimalus drėkinimas patogiu formatu 9
  • kalorijos vienoje porcijoje
  • Puikiai tinka įsipilti į buteliuką fizinio krūvio metu ir pakeičia pagrindinius elektrolitus, kurių netenkate su prakaitu.

Apie "Hydro

"Hydro" sukurtas taip, kad užtikrintų veiksmingą jūsų hidrataciją ir leistų pasiekti geriausių rezultatų. Tai šnypščianti tabletė, lengvai tirpstanti paprastame vandenyje, todėl tai labai praktiškas būdas (tiesiog įmeskite vieną tabletę į 500 ml vandens buteliuką) be kalorijų.

"Hydro" patenkina natrio poreikį tam tikroje koncentracijoje (30 mmol/l), kuri, kaip įrodyta moksliniais tyrimais, užtikrina geresnę hidrataciją, palyginti su vien vandeniu. Jis buvo sukurtas siekiant užtikrinti optimalią Didžiosios Britanijos buriavimo komandos hidrataciją 2008 m. Pekino olimpinėse žaidynėse. Tiesiog įmeskite tabletę į vandenį, kad veiksmingai drėkintumėte organizmą, beveik be kalorijų, prieš sportą ir jo metu.

Uogų skonio elektrolitų mišinys su natūraliu šeivamedžio uogų ekstraktu ir saldikliu, 20 tablečių pakuotėje.

Privalumai

Vidutinio sunkumo ir intensyvaus fizinio krūvio metu, priklausomai nuo aplinkos sąlygų, per valandą gali išsiskirti iki 2 litrų prakaito. Prakaite yra gyvybiškai svarbių elektrolitų, įskaitant natrį. Natris yra svarbiausias elektrolitas, nes jis skatina troškulį, gerina skonį, skatina absorbciją ir sulaikymą.

Jei skysčių ir elektrolitų nuostoliai nepakeičiami, prasideda dehidratacija, kuri yra pagrindinė nuovargio priežastis. Dehidratavus pakyla kūno temperatūra, padažnėja širdies ritmas, greičiau išeikvojamos angliavandenių atsargos ir fizinis krūvis suvokiamas kaip intensyvesnis. GO Hydro gali padėti to išvengti, o tikslas - neprarasti daugiau kaip 2 % kūno masės.

Registruotas informuotas sportas

Visas mūsų produktų asortimentas sukurtas taikant pasaulinio lygio uždraustų medžiagų testavimo metodą, užtikrinantį garantiją sportininkams. Daugiau informacijos apie "Informed Sport" ir mūsų unikalų pasaulinio lygio metodą rasite čia.

Tinka: Be laktozės, be glitimo, be glitimo, be kviečių, be riešutų, be sojos.

  • Suvartokite 500 ml "SiS GO Hydro" likus 3-4 valandoms iki varžybų ir dar 250-500 ml likus kelioms valandoms iki varžybų pradžios.
  • Trumpesnių treniruočių metu, kai angliavandenių vartoti nebūtina, per valandą suvartokite 500 ml "SiS GO Hydro".
  • Paruošus suvartokite per 24 valandas.
  • Nevartokite daugiau kaip 4 tablečių per dieną.
  • Įpilkite 1 "Hydro" tabletę į 500 ml vandens ir leiskite jai ištirpti.
Tinka
veganams
be glitimo
be kviečių
be pieno produktų
be riešutų
Mitybos statistika


 VITAMINS & MINERALS

Typical Values Per 100g Per Tablet 4.2g
Energy 772kj/181kcal 32kj/8kcal
Fat <0.5g <0.5g
of which saturates 0.3g <0.1g
Carbohydrates 14g 0.6g
of which sugars 0.9g <0.5g
Protein <0.5g <0.5g
Salt 19g 0.8g
Vitamin B1 Thiamin 4.8mg 0.2mg
Vitamin B2 Riboflavin 7.1mg 0.3mg
Vitamin B6 9.5mg 0.4mg

*Nurodomas vidutinis suaugusio žmogaus suvartojamas kiekis (8400 kj/2000 kcal)

Sudedamosios dalys:

Citrinos rūgštis, elektrolitai (35 %) (natrio bikarbonatas, natrio chloridas, kalcio karbonatas, kalio chloridas, trikalcio fosfatas, magnio karbonatas) sorbitolis, inulinas, kvapioji medžiaga, žaliosios arbatos ekstraktas (2,3 %), saldiklis (sukralozė), dažiklis (burokėlių raudonasis), B grupės vitaminai (piridoksino hidrochloridas, natrio riboflavino 5-fosfatas, tiamino mononitratas).

Dėl skirtingų kompiuterių monitorių bei telefonų, planšečių ekranų raiškos nustatymų skirtinguose įrenginiuose prekės spalva ar atspalvis gali skirtis nuo matomo nuotraukoje, t.y. neatitikti realybėje esančios prekės spalvos ar atspalvio.

  • Prekės ženklas
    SiS
  • Nuoroda
    SIS130307
  • ean13
    5025324007424
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Įkeliama...