SIS Overnight Protein Cookies / Cream 1kg milteliai

Prekės kodas: SIS2114020
Gamintojas: SiS
60,90 €
close

Užklausa dėl prekės








* pažymėtus laukelius būtina užpildyti.


 
Paskutinė prekė

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

SIS Overnight Protein Cookies / Cream 1kg miltelių

"Overnight Protein" yra pagamintas iš aukštos kokybės pieno baltymų 50:50 mišinio su išrūgų baltymų izoliatu, kuris yra puikaus skonio ir yra lėtai virškinamų baltymų šaltinis, pasižymintis dideliu aminorūgščių kiekiu, kuris palaiko liesų raumenų augimą ir palaikymą miegant.

Daugiau kaip 80 % pieno baltymų sudaro kazeinas, kuris yra lėtai įsisavinamas baltymas, ir apie 20 % išrūgų, kurios įsisavinamos greitai. Dėl didelio leucino kiekio išrūgų baltymai skatina raumenų baltymų sintezę. Kiekvienoje porcijoje yra 26-27 g baltymų, mažai angliavandenių ir riebalų.

  • Lėtai įsisavinami pieno baltymai
  • Nuo 1992 m. maitina aukso medalių laimėtojus
  • Sudėtis: Sudėtis: 1 kg mėgintuvėlis (28 porcijos)

Miegas yra vienas svarbiausių atsigavimo aspektų, kurio daugelis sportininkų dažnai neįvertina. Reguliarus maitinimasis 20-25 g baltymų kas 3-4 valandas yra geriausias būdas palaikyti liesos raumenų masės augimą ir palaikymą. Maitinimasis naktį yra nepraktiškas, todėl "SiS Overnight Protein" vartojimas prieš miegą leidžia kokybiškai išsimiegoti ir gauti kokybiškus baltymus, kad maksimaliai padidintumėte savo treniruočių adaptaciją.

SiS Overnight Protein reikėtų vartoti likus 45-60 minučių iki miego. Galima vartoti karštą arba šaltą.

Vartojimo instrukcijos

Įpilkite 35 g "SiS Overnight Protein" į 250 ml vandens baltyminio kokteilio buteliuke, naudodami pridedamą samtelį. Gerai suplakite, kad dangtelis būtų tvirtai uždarytas. Vartokite šaltą arba supilkite į puodelį ir pašildykite mikrobangų krosnelėje. Gerkite likus valandai iki miego.

Tinka: Vegetarams, be glitimo, be kviečių, be riešutų

Nutrition Information

Dėl skirtingų kompiuterių monitorių bei telefonų, planšečių ekranų raiškos nustatymų skirtinguose įrenginiuose prekės spalva ar atspalvis gali būti skirtingas nuo matomo nuotraukoje, t.y. neatitikti realybėje esančios prekės spalvos ar atspalvio.

  • Prekės ženklas
    SiS
  • Nuoroda
    SIS2114020
  • Prekyboje
    1 Vienetas
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Įkeliama...