Factor Ostro V.A.M. 2.0 Disc / Black plento dviračio surinkimo komplektas (28")

Prekės kodas: FS-Q45TI003809
Gamintojas: Factor
5 299,00 €
close

Užklausa dėl prekės








* pažymėtus laukelius būtina užpildyti.


 

Prekę galime užsakyti, dėl jos pasiekiamumo prašome teirautis!

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

Factor Ostro V.A.M. 2.0 Disc / Black plento dviračio surinkimo komplektas (28")

APŽVALGA

Aerodinamikos, lengvumo, reakcijos ir komforto panaudojimas viename dviračio variante nebėra svajonė. Dėl mūsų inžinierių meistriškų anglies pluošto sluoksniavimo metodų, mūsų įsipareigojimo naudoti aukščiausios kokybės medžiagas ir unikalios kontrolės, kurią siūlo mūsų gamykla, naujasis OSTRO VAM pasižymi visomis savybėmis. Tai ne tik naujovė - tai iš naujo sukurtas našumas ant dviejų ratų, o visa tai sukurta tam, kad užtikrintų neprilygstamą važiavimo dviračiu patirtį.

SKAIČIAI NEMELUOJA

Išbandykite naująjį OSTRO VAM: lengvesnis, greitesnis, neprilygstamas. Dabar 250 gramų lengvesnis ir 7 vatais greitesnis su optimizuotais "Black Inc 48|58" ratais, jis iš naujo apibrėžia jautrų važiavimą ir neprilygstamą aerodinaminį efektyvumą. Keliaukite per mūsų OSTRO VAM pristatomąją knygą, kurioje, naudodamiesi naujausiais kompiuterinio modeliavimo įrankiais, padėsime jums atskleisti iki šiol neįsivaizduojamus aerodinaminio efektyvumo pasiekimus.

PERSKAITYKITE OSTRO VAM LAUNCHBOOK

SPALVŲ PARINKTYS KIEKVIENAM DVIRATININKUI

Susipažinkite su mūsų spalvų pasirinkimu, sukurtu taip, kad papildytų jūsų važiavimą ir atspindėtų jūsų asmeninį stilių. Nesvarbu, ar mėgstate klasikinę eleganciją, ar ryškesnes spalvas, mūsų asortimente rasite paletę, tinkančią kiekvieno skoniui. Ir tai ne tik dviratis - siūlome ir pritaikomus ratų lipdukų pasirinkimus, kad galėtumėte suderinti arba kontrastuoti ratus su rėmu.

SUKURKITE SAVO ŠEDEVRĄ SU PRISMA STUDIO

SAVYBĖS

SUKURTAS GREIČIUI

Tikslas buvo sukurti lengviausią aerodinaminį dviratį profesionalų peletone. OSTRO VAM - tai dviratis, kuris gali būti konkurencingas bet kokioje vietovėje. Jis pasiruošęs laimėti sprintus, įveikti klasikines dviratininkų lenktynes ir įveikti įkalnes kartu su geriausiais.

ITIN PLONAS AERODINAMINIS BALNAKOTIS

Balnakotis yra plonas, 15 mm pločio, todėl jis atitinka naujausias UCI taisykles. Jo profilis - tai intensyvaus sąveikos su chaotiškais dviratininko kojų oro srautais tyrimo ir nenuilstamo mokslinių tyrimų ir plėtros proceso rezultatas. Pirmiausia buvo atliekami simuliacijos bandymai, tada geriausių formų greitieji prototipai buvo išbandyti aerodinaminiame tunelyje, kad būtų gautas geriausiai veikiantis variantas. Naujas plonas balnakotis tapo įmanomas perkėlus "SHIMANO Di2" akumuliatoriaus montavimo vietą iš balnakočio ir sumontavus jį centrinės ašies zonoje. Tai suteikia papildomos naudos, nes nereikia nuimti balnakočio, kad būtų galima pasiekti akumuliatorių, todėl sumažėja rizika, kad bus netinkamai sureguliuotas aukštis, sumažėja balnakočio susmukimo tikimybė ar pažeidimai dėl perveržimo.

AERO INTEGRUOTI GERTUVĖS LAIKIKLIAI

OSTRO VAM turi naujoviškus gertuvių dėklus, kurie yra pritaikyti konkrečiai vietai ir integruoti į rėmo aerodinamiką. Apatinio vamzdžio gertuvės laikiklis nukreipia oro srautą nuo apatinio vamzdžio virš gertuvės, taip neutralizuodamas pasipriešinimą, kurį sukelia gertuvės įdėjimas į dviratį. Sėdynės vamzdžio gertuvės laikiklis vėl nukreipia oro srautą į sėdynės vamzdį ir yra toks veiksmingas, kad dviratis su pritvirtintu gertuvės laikikliu ir be gertuvės yra greitesnis nei be gertuvės laikiklio, todėl puikiai tinka profesionalų lenktynių finale, kai atsisakoma antrosios gertuvės.

ITIN LENGVAS BALNAKOČIO UŽSPAUSTUKAS

Naujasis stūmimo tipo balnakočio užspaustukas perkeltas į sėdynės vamzdžio galinę dalį, kur jis paskirsto jėgą dideliame plote, kad būtų užtikrintas labai patikimas tvirtinimas su nedideliu sukimo momentu, todėl užspaustukas yra labai lengvas, o sėdynės vamzdžio plotis labai sumažėja. Dėl šios konstrukcijos "SHIMANO Di2" akumuliatoriaus montavimo vieta yra perkelta į centrinės ašies zoną, kad būtų lengviau pasiekiama ir patogesnė.

CERAMICSPEED T47A BB

Srieginis T47 centrinės ašies guolio standartas užtikrina saugų tvirtinimą, lengvą priežiūrą ir prisideda prie išskirtinio galios perdavimo. Greitai besisukantys "Ceramicspeed" guoliai užtikrina didžiausią efektyvumą.

BLACK INC AB02 AERO BARSTEM

AB02 yra etaloninis aerodinaminis vairas su integruota vairo iškyša, kuriame yra suderinta pirmaujanti aerodinamika, ištobulinta ergonomika ir nedidelis svoris. Jo itin ištobulinta forma, kurios vairo apačia yra išplatinta 30 mm, pagerina valdymą ir gerokai sumažina dviračio ir važiavimo pasipriešinimą.

PAKEISTA DVIRATININKO SĖDĖJIMO PADĖTIS

Išanalizavus klientų ir profesionalių sportininkų padėties duomenis, buvo padaryti du pagrindiniai pakeitimai. Pirma, į asortimentą įtrauktas 45 cm dydžio rėmas. Antra, sėdynės vamzdžio kampas yra 0,5º statesnis.

PRIVALUMAI

NAUJI BLACK INC 48|58 RATAI

Naujasis Black Inc 48|58 ratų komplektas buvo sukurtas kaip priedas prie naujojo OSTRO VAM ir atitinka 28|33 ratų komplektą, sukurtą O2 VAM. Skirtingo gylio 48 mm priekyje ir 58 mm gale ratlankiai buvo pasirinkti tam, kad būtų užtikrintos puikios aerodinaminės savybės, o dėl seklesnio priekinio ratlankio padidėtų stabilumas esant sudėtingoms vėjo sąlygoms. Profilis optimizuotas 28 mm padangoms, jo vidinis ratlankio plotis - 23 mm, o nuolat kintantis išlenkimo laipsnis pagerina važiavimo savybes pučiant šoniniam vėjui ir nuspėjamą valdymą.

Itin lengvi ir tvirti anglies pluošto stipinai, pritvirtinti prie naujų, aukštų flanšų stebulių, labai pagerina reakciją ir padeda išlaikyti neįtikėtiną 1 250 g svorį, kaip tubeless clinchers. Ratlankiai turi "mini hook" savybę, dėl kurios sumažėja svoris, tačiau išlieka suderinami su clincher tipo ratlankiais.

SUŽINOKITE DAUGIAU APIE BLACK INC 48|58

GREITESNI. VISADA GREITESNI.

Viskas, ką žinome apie itin greitus dviračius, buvo tik atspirties taškas. Naudojant naujausius kompiuterinio modeliavimo įrankius, naujasis "Ostro VAM" leidžia pasiekti iki tol neįsivaizduojamą aerodinaminį efektyvumą.

Lyginant su ankstesniu modeliu, po 40 km naujasis Ostro VAM yra tik taškas tolumoje. Lyginant su konkurentais, jis yra nepastebimas. Daugiausia dėmesio skyrėme dviračio priekinės dalies tobulinimui, kur galėjome daryti didžiausią įtaką oro srautui. Taikydami greitojo kartotinio projektavimo procesą, atlikome dešimčių priekinio vamzdžio profilių modeliavimą, atsižvelgdami į kiekvieną rėmo perėjimą ir paviršių. Rezultatas - išilgai rėmo "gertuvių zonoje" suformuotas tikras oro sraigto tipo profilis. Tolesni bandymai vėjo tunelyje patvirtino, kad naujasis "Ostro VAM" lenkia rinką.

ANGLIES MEISTRAI

Naujasis OSTRO VAM yra mažiau nei 7 kg sveriantis aerodinaminis ginklas, todėl jūsų kritinis dviratis taip pat yra ir kalnų "Grand Fondo" dviratis, ir abu jie yra nuostabūs. Šis lengvumas taip pat reiškia, kad profesionalai gali dažniau naudoti labiausiai aerodinaminį variantą (o dideliems kalnų etapams su viršūnių finišais gaminame plunksninį ir greitą O2 VAM). Be to, padidintas standumo lygis yra galingas ir nepajudinamas net ir "WorldTour" vatų bombų akivaizdoje. Aerodinamika, lengvumas ir standumas anksčiau buvo prisiekę priešai, kurių neįmanoma suderinti. Dabar viename dviračio variante visų trijų savybių turime daugiau nei bet kada anksčiau, ir tai pasiekėme dėl nenuilstamo mūsų inžinierių darbo tobulinant anglies pluošto sluoksnį, investicijų į aukščiausios kokybės medžiagas ir savo gamyklos, kuri leidžia mums viską daryti sudėtingai, siekiant tobulo važiavimo.

SUKURTAS PASITIKĖJIMAS

Galime išmatuoti ir išbandyti daugelį dalykų, bet ne tokį pasitikėjimo lygį, kokį suteikia dviratis. Tai jausmas. Kuriant pasitikėjimą į dviratį, menas susilieja su mokslu, o mūsų konstruktorių komandos inžinerijos dešimtmečiai dviratyje susipina su dešimtmečiais važinėjimo. Puikiai subalansuota naujojo OSTRO VAM valdymo geometrija, kurioje dviratis suderina katės vikrumą, nepriekaištingą stabilumą dideliu greičiu ir stabilumą posūkiuose ant bėgių, perkelta iš pirmtako, kurį pamėgo ir profesionalai, ir klientai, ir apžvalgininkai. Didesnis atitikimas padidina pasitikėjimo jausmą ir komfortą ilgų važiavimų metu.

Dėl skirtingų kompiuterių monitorių ir telefonų, planšetinių kompiuterių ekranų skirtingos raiškos nustatymų skirtinguose įrenginiuose gaminio spalva ar atspalvis gali skirtis nuo matomo nuotraukoje, t. y. gali neatitikti gaminio spalvos ar atspalvio tikrovėje.

  • Prekės ženklas
  • Nuoroda
    FS-Q45TI003809
  • Prekyboje
    0 Vienetas

  • Dviračio modelis
    Ostro V.A.M. 2.0
  • Rato dydis
    28"
  • Dydis
    45, 49, 52, 54, 56, 58, 61
  • Lako užbaigimas
    Glossy
  • Pagrindinė spalva
    Black
  • Rėmas
    TeXtreme®, Toray®, Nippon Graphite® Pitch-Based Fiber
  • Šakė
    OSTRO Wide Stance Fork
  • Centrinės ašies guoliai
    CeramicSpeed T47A Aluminium cups / CeramicSpeed bearings available for DUB, 24mm, or Ultra-Torque
  • Vairas
    Black Inc Integrated Aero Barstem Reach 80mm, drop 120mm. Multiple stem lengths and bar widths available
  • Vairo kolonėlės guoliai
    CeramicSpeed SLT 1-1/8″ and 1-3/8″ bearings
  • Vairo rankenėlės / juosta
    Black Inc Bar Tape 2.8 mm Black
  • Balnakotis
    0 and 20mm setback available
  • Dviračiai - Rėmas
    Karboninis
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Įkeliama...