Shimano PD-R9100 Dura-Ace pedalai juodi

Prekės kodas: IPDR9100
Gamintojas: SHIMANO
188,90 €
close

Užklausa dėl prekės








* pažymėtus laukelius būtina užpildyti.


 

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

Shimano Dura-Ace PD-R9100 pedalai (Standartiniai)

Lengviausi ir efektyviausi Dura-Ace pedalai, kokus tik Shimano kada nors yra sukūrę. Tvirta ir lengva konstrukcija, itin plati platforma ir platus guolių išdėstymas užtikrina maksimalų galios perdavimą ir pedalų mynimo efektyvumą. PD-R9100 yra geriausias pasirinkimas plento lenktynininkams, triatlonininkams ar rimtiems dviratininkams. Galimi standartiniai arba 4 mm ilgesnės ašies modeliai.

SAVYBĖS

  • PD-R9100 yra aukščiausios klasės plento dviračių pedalai: Lengviausi ir efektyviausi kada nors pagamintas Dura-Ace pedalai.
  • Lengvi ir standūs: Įpurškiamas anglies kompozito korpusas yra lengvas ir standus, kad pedalus būtų galima minti optimaliai.
  • Puikus galios perdavimas: Ypač plati platforma, kad galia būtų perduodama tiesiai iš jūsų į dviratį.
  • Stabilumas ir patogumas: Platus guolių išdėstymas tolygiai paskirsto apkrovą ir padeda išvengti karštųjų taškų.
  • Pritaikykite pedalus: reguliuojami įsegimo ir atsegimo įtempimo nustatymai leidžia lengviau ar sunkiau įsegti ir išsegti pedalus.

OPTIMIZUOTAS SVORIS IR STANDUMAS

PD-R9100 yra standžiausi ir lengviausi kada nors pagaminti Dura-Ace pedalai - pora sveria vos 228 gramus. Optimaliai subalansuotas svoris ir standumas užtikrina stabilumą ir efektyvų galios perdavimą. Galite pasitikėti PD-R9100 kiekvieną kartą, kai atakuosite ar įveiksite įkalnę.

AUKŠČIAUSIAS PEDALŲ MYNIMO NAŠUMAS

Dėl itin plačios PD-R9100 platformos padidėja bato ir pedalo sąlyčio plotas, todėl efektyviau perduodama galia iš jūsų į dviratį. Platus guolių išdėstymas tolygiau paskirsto apkrovą. Mažas pado aukštis užtikrina stabilią platformą optimaliam pedalų mynimui. Išskirtinė specifikacija su mėlynomis SM-SH12 plokštelėmis, užtikrinančia glaudesnį bato ir pedalo ryšį.

Į komplektą įeina pedalų plokštelės.

  • Prekės ženklas
  • Nuoroda
    IPDR9100
  • ean13
    4524667741800

tau taip pat gali patikti

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Įkeliama...