KROSS LARK 16"-20" black purvasaugių komplektas

Prekės kodas: T4CBL160012
Gamintojas: KROSS
8,90 €
close

Užklausa dėl prekės








* pažymėtus laukelius būtina užpildyti.


 

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

KROSS LARK 16"-20" black purvasaugių komplektas

Kross Lark purvasaugiai – efektyvi apsauga nuo balų ir purvo

Sparnai yra labai svarbus dviračio įrangos elementas. Važiuojant dviračiu net ir minimaliu greičiu lyjant ant dviratininko drabužių nusėda purvas. Sparnai labai lengvai apsaugo nuo šių nepatogumų. Šis gaminys tinkamai nukreipia vandens ir purvo srovę, kuri išmetama sukant ratus. Verta pasirinkti gerą modelį ir investuoti į Lark purvasaugius iš Kross. Jų dėka dviratininkas gali važiuoti tolesniais maršrutais nesijaudindamas dėl balų ir purvo. Šis modelis skirtas patiems mažiausiems entuziastams, nebijantiems greitų pasivažinėjimų per balas

Kross Lark purvasargiai skirti ratams nuo 16" iki 20". Gaminį galima įsigyti juodos spalvos versijoje. Tai užtikrina komfortą ir saugumą patiems mažiausiems dviratininkams. Dėl to jie gali saugiai atsiduoti savo aistrai ir keliauti tolimesniais maršrutais, mokydamiesi sporto disciplinos žavesio.

Dėl skirtingų kompiuterių monitorių bei telefonų, planšečių ekranų raiškos nustatymų skirtinguose įrenginiuose prekės spalva ar atspalvis gali skirtis nuo matomo nuotraukoje, t.y. neatitikti realybėje esančios prekės spalvos ar atspalvio.

  • Prekės ženklas
  • Nuoroda
    T4CBL160012
  • Prekyboje
    2 Prekės
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Įkeliama...