KROSS KZK 500S / 25x1000 mm / Black / dviračio spyna su raktu

Prekės kodas: T4CZP000240
Gamintojas: KROSS
17,90 €
close

Užklausa dėl prekės








* pažymėtus laukelius būtina užpildyti.


 

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

KZK 500S dviračio spyna

Šiais laikais važinėdami dviračiu po miestą, turite pasirūpinti tinkama jo apsauga, jei prireiktų jį palikti net trumpam. KZK 500S modelis, kurį rasite "Kross" pasiūloje, pasižymi labai tvirtu apdirbimu. Spynos širdis - 5,5 milimetro skersmens plieninė pynė, kurią nuo nukirpimo saugo persidengiantys 22 milimetrų plieniniai žiedai. Žinoma, tokia konstrukcija papildomai apsaugota plastikiniu dangteliu. Būtent šis dangtelis turėtų apsaugoti rėmelį nuo galimų įbrėžimų, atsirandančių naudojant.

"Kross" prekės ženklo dviračių spyna

KZK 500S spynoje naudojamas automatinis cilindras, uždaromas plokščiu dvipusiu raktu. Spyna nuo purvo ir dulkių apsaugota apsauginiu dangteliu. KZK 500S modelio ilgis yra 100 centimetrų, o skersmuo - 25 milimetrai. Verta paminėti, kad aptariamą dviračių spyną rinkoje galima įsigyti tik juodos spalvos.

KZK 500S dviračio spynos sauga

KZK 500S modelis - tai raktinė spyna, kuri užtikrins tinkamą saugumo lygį kasdienio naudojimo metu. Pagal Kross skalę ji atitinka 6-ąjį saugumo lygį, o tai reiškia, kad ji užtikrins tinkamą saugumo lygį vietovėse, kuriose yra vidutinė ir maža vagysčių rizika. Be KZK 500S dviračio spynos, rinkinyje yra du raktai.

Dėl skirtingų kompiuterių monitorių ir telefonų, planšetinių kompiuterių ekranų skirtingos raiškos nustatymų skirtinguose įrenginiuose gaminio spalva ar atspalvis gali skirtis nuo matomo nuotraukoje, t. y. gali neatitikti gaminio spalvos ar atspalvio tikrovėje.

  • Prekės ženklas
  • Nuoroda
    T4CZP000240
  • Prekyboje
    5 Prekės

tau taip pat gali patikti

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Įkeliama...