Gertuvės laikiklis KROSS RUBY RD

Prekės kodas: T4CKZBI0075RD
Gamintojas: KROSS
7,70 €
11,00 € – 3,30 €
close

Užklausa dėl prekės








* pažymėtus laukelius būtina užpildyti.


 

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

RUBINO SPALVOS GERTUVĖS LAIKIKLIS

Važiavimo dviračiu patogumas priklauso nuo daugelio elementų. Vienas iš jų - tinkamas organizmo hidratavimas. Kad jums būtų lengviau, sukūrėme KROSS Ruby gertuvės laikiklį. Nesvarbu, kokiomis sąlygomis važiuosite, jo dėka lengvai išlaikysite aukštą efektyvumą ant dviračio. Dėl aukštos kokybės pagaminimo ir laikiklio patvarumo galite būti tikri, kad gertuvė neiškris net ir nelygiausiame kelyje. KROSS Ruby gertuvės laikiklis - tai jūsų garantija, kad kiekvienas pasivažinėjimas dviračiu bus nepamirštama patirtis, prie kurios norėsite grįžti kuo dažniau.

Rūpinimasis jūsų važiavimo kokybe

Kad kelionė būtų maloni, reikia dviejų dalykų - dviračio ir tinkamos hidratacijos. O „KROSS Ruby“ gertuvės laikiklis leis pasirūpinti skysčių kiekiu jūsų organizme. Su juo galėsite lengvai pasiimti geruvę į kelią, o nedidelis jo svoris - tik 30 g - nesutrukdys įveikti sudėtingų įkalnių.

Dėl skirtingų kompiuterių monitorių, telefonų ir planšetinių kompiuterių ekranų raiškos nustatymų gaminio spalva ar atspalvis skirtinguose įrenginiuose gali skirtis nuo nuotraukoje matomos gaminio spalvos ar atspalvio, t. y. gaminio spalva ar atspalvis gali nesutapti su tikrovėje matoma gaminio spalva ar atspalviu.

  • Prekės ženklas
  • Nuoroda
    T4CKZBI0075RD

  • Medžiaga
    Polikarbonatas
  • Svoris
    30g
  • Pagrindinė spalva
    Raudona
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Įkeliama...