CeramicSpeed 61902(6902)-2RSF/HC5 15x28x7 mm Standard guolis

Prekės kodas: 101266
Gamintojas: CeramicSpeed
89,00 €
close

Užklausa dėl prekės








* pažymėtus laukelius būtina užpildyti.


 

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

Produkto aprašymas

Visi „CeramicSpeed“ guoliai gaminami rankomis Danijoje. Itin glotnūs „CeramicSpeed“ 3 klasės silicio nitrido rutuliukai yra suderinti (mikronų tikslumu) su grūdinto plieno bėgiais, turinčiais itin glotnų poliruotą griovelį. Rutuliukus savo vietoje laiko sustiprintas poliamido narvelis.

Kiekvienas guolis optimizuotas naudojant mažo klampumo „CeramicSpeed“ „mėlynąjį tepalą“, kad būtų sumažinta fiksacija ir pailgintas guolio tarnavimo laikas. Guolius užbaigia nekontaktiniai sandarikliai, neleidžiantys patekti nešvarumams ir drėgmei. „CeramicSpeed“ guoliai gali būti naudojami bet kurioje dviračių sporto šakoje: Kelio, TT, trišuolio, treko, kroso ir MTB. Privalumai: itin maža trintis, geresnis galios perdavimas ir ilgesnis guolių tarnavimo laikas.

Gamybos proceso metu kiekvieną guolį keturis kartus patikriname rankomis, kad užtikrintume, jog visos dalys yra idealiai suderintos.

„CeramicSpeed“ rutuliukai yra 400 % lygesni, 128 % kietesni ir 58 % lengvesni už standartinius plieninius guolius, kurie paprastai naudojami dviračių pramonėje. Lygindami „CeramicSpeed“ rutuliukus su kitais keramikiniais rutuliukais, esančiais pramonėje, pastebėsite, kad „CeramicSpeed“ rutuliukai yra 15 % kietesni, atlaiko 99 % didesnes apkrovas ir yra 100 % lygesni.

Dėl skirtingų kompiuterių monitorių, telefonų ir planšetinių kompiuterių ekranų raiškos nustatymų gaminio spalva ar atspalvis skirtinguose įrenginiuose gali skirtis nuo nuotraukoje matomos gaminio spalvos ar atspalvio, t. y. gaminio spalva ar atspalvis gali nesutapti su tikrovėje matoma gaminio spalva ar atspalviu.

  • Prekės ženklas
  • Nuoroda
    101266

  • Svoris
    12.7g
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Įkeliama...