KROSS ROAMER S / Green krepšelis po balneliu

Prekės kodas: T4CTO000048GR
Gamintojas: KROSS
10,90 €
close

Užklausa dėl prekės








* pažymėtus laukelius būtina užpildyti.


 

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

"Roamer" S krepšelis po balneliu  

"Roamer Saddle Bag" S dydžio krepšys ant balnelio yra nedidelis gaminys, kuriame važiuojant dviračiu galima laikyti priedus. Kadangi krepšys pasižymi vandeniui atspariomis savybėmis, jį galima naudoti nepriklausomai nuo vyraujančių oro sąlygų. Dėl stabilaus surinkimo, pagrįsto Clip sistema, jis puikiai veiks sudėtingoje vietovėje.

"Roamer Saddle Bag S" krepšio savybės

Roamer Saddle Bag S yra kompaktiškas dviračių krepšys, pagamintas iš vandeniui atsparios medžiagos. Tai leidžia jį naudoti sudėtingomis oro sąlygomis. Krepšys pasižymi greito surinkimo sistema, taip pat turi šviesą atspindinčią juostą, kuri užtikrina matomumą kitiems eismo dalyviams. Jame taip pat yra dvi šoninės kišenės iš tinklelio, į kurias galima įsidėti smulkių daiktų ar net butelį gėrimo. Pagrindinė aprašyto balnelio krepšio kišenė užsegama užtrauktuku. Krepšys yra ramių spalvų. Juodą spalvą laužo juodi ir pilki elementai. Ant krepšio taip pat yra "Kross" prekės ženklo logotipas.

"Roamer" balnelio krepšys S - universalus dviračių krepšys

Dviračių krepšiai ir daiktadėžės yra privalomas kiekvieno miesto ir kalnų keliautojo daiktas. Net mažiausiame S dydžio krepšyje galima sutalpinti nemažai reikalingų priedų. "Roamer Saddle Bag S" krepšiai yra itin patvarūs, pasižymi tvirta apdaila.

Dėl skirtingų kompiuterių monitorių ir telefonų, planšetinių kompiuterių ekranų skirtingos raiškos nustatymų skirtinguose įrenginiuose gaminio spalva ar atspalvis gali skirtis nuo matomo nuotraukoje, t. y. gali neatitikti gaminio spalvos ar atspalvio tikrovėje.

  • Prekės ženklas
  • Nuoroda
    T4CTO000048GR
  • Prekyboje
    3 Prekės

tau taip pat gali patikti

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Įkeliama...