KROSS Cart Silver gertuvės laikiklis

Prekės kodas: T4CKZBI0071SI
Gamintojas: KROSS
3,85 €
5,50 € – 1,65 €
close

Užklausa dėl prekės








* pažymėtus laukelius būtina užpildyti.


 
Paskutinė prekė

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

GERTUVĖS LAIKIKLIS CART

Reikia paprasto ir, svarbiausia, efektyvaus būdo nešiotis gertuvę? Turime jums tinkamą sprendimą. KROSS gertuvės laikiklis sukurtas atsižvelgiant į jus. Kad ir kokiomis sąlygomis važiuotumėte, jis visada jus lydės. KROSS Cart galima įsigyti kelių spalvų, kurios lengvai derės prie jūsų dviračio dažų.

Visada su jumis

Gertuvės laikiklis KROSS Cart yra universaliausias būdas vežti gertuvę. Paprasta dviejų varžtų tvirtinimo sistema leis jį pritvirtinti beveik prie bet kokio rėmo, o jo konstrukcija efektyviai ir patikimai laikys jūsų gertuvę net važiuojant nelygiausia danga.

Kartu su nedideliu vos 65 g svoriu KROSS laikiklis yra pasiūlymas, kurio tiesiog negalite praleisti. Jis padės jums lengviau pasirūpinti tinkama hidratacija važiuojant ir išvengti pavojingos dehidratacijos karščiausiomis dienomis.

Dėl skirtingų kompiuterių monitorių, telefonų ir planšetinių kompiuterių ekranų raiškos nustatymų gaminio spalva ar atspalvis skirtinguose įrenginiuose gali skirtis nuo nuotraukoje matomos gaminio spalvos ar atspalvio, t. y. gaminio spalva ar atspalvis gali nesutapti su tikrovėje matoma gaminio spalva ar atspalviu.

  • Prekės ženklas
  • Nuoroda
    T4CKZBI0071SI
  • Prekyboje
    1 Vienetas

  • Medžiaga
    ALIUMINIS
  • Svoris
    65g
  • Pagrindinė spalva
    SIDABRINĖ
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Įkeliama...