CeramicSpeed OHD Kit For Pinarello Dogma F Silver vairo kolonėlės guolių komplektas

Prekės kodas: 111964
Gamintojas: CeramicSpeed
169,76 €
249,00 € – 79,24 €
close

Užklausa dėl prekės








* pažymėtus laukelius būtina užpildyti.


 

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

CeramicSpeed SLT

CeramicSpeed SLT (Solid Lubrication Technology) guolis vairo kolonėlėms: OHD (Optimizuoto Vairo Kolonėlės Dizaino) pasižymi unikaliu deriniu iš aliejumi prisotinto kieto plastiko polimero ir nerūdijančio plieno medžiagų, kas lemia savaime besitepantį, atsparų korozijai ir nereikalaujantį priežiūros guolį.

Mikroporos kietame polimere tolygiai paskirsto pakankamai aliejaus, kad guolis būtų tinkamai suteptas, tuo pačiu išlaikydamos pakankamai aliejaus, kad jis savaime teptųsi visą guolio tarnavimo laiką – net ir važiuojant pačiomis atšiauriausiomis sąlygomis.

CeramicSpeed SLT OHD guolis yra sukurtas, išvystytas ir rankomis pagamintas Danijoje, jam suteikiama viso gyvenimo garantija.

Dėl skirtingų kompiuterių monitorių, telefonų ir planšetinių kompiuterių ekranų raiškos nustatymų gaminio spalva ar atspalvis skirtinguose įrenginiuose gali skirtis nuo nuotraukoje matomos gaminio spalvos ar atspalvio, t. y. gaminio spalva ar atspalvis gali nesutapti su tikrovėje matoma gaminio spalva ar atspalviu.

  • Prekės ženklas
  • Nuoroda
    111964

  • Svoris
    65g
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Įkeliama...