KROSS MATAGI mini pompa su manometru

Prekės kodas: 5902262008402
Gamintojas: KROSS
14,90 €
close

Užklausa dėl prekės








* pažymėtus laukelius būtina užpildyti.


 

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

Kross dviračio pompa Matagi

Kross dviračių pompa Matagi yra puikus sprendimas kiekvienam dviračių entuziastui, ieškančiam funkcionalių ir lengvai naudojamų sprendimų. Tai teleskopinė mini pompa, kuri gali tapti kiekvieno nuotykio ir kelionės dviračiu palydovu. Jokių problemų su transportavimu nėra – gaminys montuojamas toje vietoje, kur dedamas vandens butelis. Todėl dviratininkas gali jį pasiimti kur tik reikia. Dėl šios priežasties, įveikdamas tolesnius kilometrus, jo nenustebins oro trūkumas padangoje.

Patogi dviračio pompa Kross Matagi aprūpinta moderniais technologiniais sprendimais. Labai įdomi alternatyva yra užveržimo užraktas ant vožtuvo. Dėl to pūtimas vyksta greitai ir efektyviai. Be to, įmontuotas manometras leidžia patikrinti pučiamą slėgį. Be to, yra rankena su sulankstoma T formos rankena. Tai elementas, kuris pagerina komfortą ir patogumą naudojant gaminį.

Matagi dviračio pompa pagaminta iš aliuminio, todėl yra itin patvari ir ilgaamžė. Ji tinka įvairiems ventiliams, būtent D/V, A/V ir F/V. Didžiausias slėgis yra 120 PSI. 

  • Prekės ženklas
  • Nuoroda
    5902262008402
  • Prekyboje
    5 Prekės

tau taip pat gali patikti

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Įkeliama...