KROSS ROAMER L / Blue krepšelis po balneliu

Prekės kodas: T4CTO000034BL
Gamintojas: KROSS
11,90 €
close

Užklausa dėl prekės








* pažymėtus laukelius būtina užpildyti.


 

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

"Roamer" krepšelis po balneliu 

Dviračių krepšiai ir daiktadėžės yra būtini priedai aktyviems žmonėms, kurie dažnai keliauja dviračiais. Šiuose krepšiuose galima vežtis būtiniausius priedus ir dviračių įrankius. Kita vertus, bagažinėse galima vežti šiek tiek didesnius daiktus.

"Roamer Saddle Bag L" krepšio ypatybės

"Roamer Saddle Bag L" turi aukštos kokybės atvirkštinį užtrauktuką, kurį lengviau atidaryti ir uždaryti. Balnelio krepšys išsiskiria šviesą atspindinčia juostele, kuri padidina matomumą ir saugumą važiuojant. Krepšys pagamintas iš patvarios ir tvirtos medžiagos, kuri papildomai turi "Velcro" užtrauktuką, skirtą pritvirtinti prie balno. Medžiaga nesitrina ir nesiglamžo, yra patvari. Pritvirtintas "Velcro", nepaisant mažo dydžio, leidžia gabenti daiktus net nelygiu, sudėtingu reljefu. Krepšys yra universalių spalvų. Juoda spalva buvo laužyta su raudonais akcentais. Ant krepšio taip pat aiškiai matomas "Kross" prekės ženklo logotipas.

Patogus "Roamer Saddle Bag L" krepšys

Universalus dviratininko krepšys naudojamas visiems būtiniausiems aksesuarams vežti. Jis puikiai tinka kelionėms mieste ir kalnuose. Stabilus krepšio tvirtinimas užtikrina didelį komfortą važiuojant. Nepaisant didelio dydžio, krepšys yra lengvas ir neapkrauna dviračio. Dviratininkui jis beveik nepastebimas.

Dėl skirtingų kompiuterių monitorių ir telefonų, planšetinių kompiuterių ekranų skirtingos raiškos nustatymų skirtinguose įrenginiuose gaminio spalva ar atspalvis gali skirtis nuo matomo nuotraukoje, t. y. gali neatitikti gaminio spalvos ar atspalvio tikrovėje.

  • Prekės ženklas
  • Nuoroda
    T4CTO000034BL
  • Prekyboje
    4 Prekės

tau taip pat gali patikti

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Įkeliama...