SiS GO Electrolyte Blackcurrant 500 g elektrolitų gėrimas

Prekės kodas: SIS131288
Gamintojas: SiS
14,90 €
close

Užklausa dėl prekės








* pažymėtus laukelius būtina užpildyti.


 

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

SiS GO Electrolyte Blackcurrant 500 g elektrolitų gėrimas

  • Daug energijos suteikiantis juodųjų serbentų skonio angliavandenių ir elektrolitų gėrimas, padedantis pasipildyti degalais ir drėkinantis treniruočių ar lenktynių metu.
  • Idealiai tinka ilgesnėms treniruotėms, kai sumažėja energijos atsargos ir padidėja prakaitavimo greitis.
  • 500 g talpyklė yra patogaus dydžio, kad būtų galima patogiai transportuoti ir išbandyti naujus skonius.

GO Electrolyte (Blackcurrant) sudėtyje yra lengvai virškinamų ir greitai gaunamų angliavandenių bei elektrolitų (pvz., natrio), kurie skatina optimalią hidrataciją, mišinys.

Energijos šaltinių ir elektrolitų derinys didina organizmo gebėjimą įsisavinti vandenį fizinio krūvio metu, palaiko ištvermę ir apsaugo nuo mėšlungio. Produktas sumaišytas tinkamos koncentracijos angliavandenių (36 g kaip 6 % tirpalas), natrio (20 mmol/l) ir skysčių (500 ml porcija), kad būtų pasiekti bendri energijos ir hidratacijos tikslai.

Pagrindinės savybės

  • 36 g angliavandenių 500 ml porcijoje
  • Didelis natrio kiekis, skatinantis hidrataciją
  • Greitai suteikia energijos ir skysčių
  • Sudėtis: Sudėtis: 500 g tūbelė
Privalumai

Angliavandenių išsekimas ir dehidratacija yra dvi pagrindinės ištvermės pratimų nuovargio priežastys. Dažna klaida, kurią daro ištvermės sportininkai, yra per didelis arba per mažas netinkamos koncentracijos angliavandenių kiekis, dėl to angliavandeniai nepakankamai įsisavinami arba kyla virškinamojo trakto problemų.

Yra žinoma, kad, be to, kad prieš pratybas reikia užtikrinti optimalias angliavandenių atsargas ir hidratacijos būklę, papildomų angliavandenių ir skysčių tiekimas pratybų metu pagerina rezultatus, lenktynių laiką ir atitolina nuovargio atsiradimą. Speciali "SiS GO Electrolyte" sudėtis - tai strateginis požiūris, kuriuo siekiama kompensuoti neigiamą angliavandenių išsekimo ir dehidratacijos poveikį jūsų rezultatams.

Registruotas "Informed Sport

Visas mūsų produktų asortimentas sukurtas taikant pasaulinio lygio uždraustų medžiagų testavimo metodą, užtikrinantį garantiją sportininkams. Daugiau informacijos apie "Informed Sport" ir mūsų unikalų pasaulinio lygio metodą rasite čia.

Tinka: Be laktozės, be glitimo, be glitimo, be kviečių, be riešutų, be sojos.

Gerkite po 500 ml kas 45-60 min. treniruotės arba pagal poreikį. Paruoštą gėrimą suvartoti per 24 valandas.

Vartojimo instrukcijos

Kad būtų lengviau maišyti, naudokite "SiS" sportinių gėrimų buteliukus su žymekliais, rodančiais reikiamą miltelių kiekį. Arba įpilkite 40 g "SiS GO Electrolyte" (2 matavimo vienetai = 40 g) į 500 ml vandens buteliuke ir gerai suplakite, įsitikinę, kad dangtelis tvirtai uždarytas.

Maistinė informacija
Mitybos statistika
Typical Values Per Serving (40g) Per 100g
Energy 619kj/146kcal 1547kj/364kcal
Protein 0.0g 0.0g
Carbohydrate 36g 91g
of which sugars 6.7g 17g
Fat 0.0g 0.0g
of which saturates 0.0g 0.0g
Fibre 0.0g 0.0g
Salt 0.5g 1.3g
VITAMINS & MINERALS (% RDA)
Calcium 27mg (3%) 66mg (8%)
Magnesium 5mg (1%) 13mg (4%)
Potassium 60mg (3%) 150mg (8%)

Ingredients:

Carbohydrate mix (93%) (Maltodextrin (from Maize), Fructose), Citric Acid, Electrolytes (2%) (Sodium Chloride, Calcium Lactate, Potassium Chloride, Sodium Citrate, Magnesium Citrate), Natural Flavouring, Sweetener (Aspartame). Contains a source of Phenylalanine

Dėl skirtingų kompiuterių monitorių bei telefonų, planšečių ekranų raiškos nustatymų skirtinguose įrenginiuose prekės spalva ar atspalvis gali skirtis nuo matomo nuotraukoje, t.y. neatitikti realybėje esančios prekės spalvos ar atspalvio.

  • Prekės ženklas
    SiS
  • Nuoroda
    SIS131288
  • ean13
    5025324006151
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Įkeliama...