Purvasaugių komplektas KROSS TERN 24"- 26"

Prekės kodas: T4CBL240016
Gamintojas: KROSS
4,20 €
6,00 € – 1,80 €
close

Užklausa dėl prekės








* pažymėtus laukelius būtina užpildyti.


 

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

KROSS TERN DVIRAČIŲ PURVASAUGIŲ RINKINYS

"Kross" purvasaugių rinkinys yra aukštos kokybės universalaus dizaino dviračių aksesuaras. Rinkinį sudaro priekiniai ir galiniai purvasaugiai. Dėl lengvo šių dalių montavimo ir nuėmimo galite greitai "apginkluoti" dviratį, pavyzdžiui, staiga prapliupus lietui. Net mažiau patyrę dviratininkai greitai ir efektyviai susidoros su jų montavimu. Priekinis purvasaugis adapteriu tvirtinamas prie šakės, o galinis - adapteriu prie rėmo. Į "Tern" sparnų komplektą įeina tvirtinimo laikikliai, kurie dar labiau palengvins jų montavimą.

Klasikiniai dviračių purvasaugiai

Šie dviračių purvasaugiai atitiks net pačių reikliausių dviratininkų reikalavimus. Nedidelis jų svoris - 285 g - suteikia didelį komfortą važiuojant purviniausiais keliais. Kross purvasaugiai gamintojo svetainėje pateikiami juodos spalvos, todėl tiks bet kuriam kalnų dviračiui. Jie pagaminti iš atsparaus plastiko, todėl yra itin patvarūs ir atsparūs sudėtingiausioms oro sąlygoms.

Kalnų dviračiams skirti purvasaugiai

Purvasaugiai buvo sukurti dviratininkams, mėgstantiems pramogines keliones. Jie puikiai tiks bet kuriam kalnų dviračiui, kurio ratų dydis neviršija 24-26 colių. Toks didelis diapazonas leidžia šiuos dviračių purvasaugius derinti ir su mažesniais, ir su didesniais ratais. Verta nepamiršti, kad šio tipo purvasaugiai pritaikyti montuoti su V-Brake stabdžiais. Be to, didžiausias sėdynkočio skersmuo yra 35 mm.

Dėl skirtingų kompiuterių monitorių, telefonų ir planšetinių kompiuterių ekranų raiškos nustatymų gaminio spalva ar atspalvis skirtinguose įrenginiuose gali skirtis nuo nuotraukoje matomos gaminio spalvos ar atspalvio, t. y. gaminio spalva ar atspalvis gali nesutapti su tikrovėje matoma gaminio spalva ar atspalviu.

  • Prekės ženklas
  • Nuoroda
    T4CBL240016
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Įkeliama...