MagicShine SEEMEE DV / 1080P / 30fps Juoda USB įkraunama galinis žibintas su kamera

Prekės kodas: 6970823652257
Gamintojas: MagicShine
91,90 €
close

Užklausa dėl prekės








* pažymėtus laukelius būtina užpildyti.


 

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

MagicShine SEEMEE DV / 1080P / 30fps Juoda USB įkraunama galinis žibintas su kamera

Dviratininkams susidūrimai iš užpakalio lemia rimtesnes avarijas, ypač profesionaliose varžybose arba važiuojant keliais. SEEMEE DV, pirmasis MAGICSHINE galinis žibintas su kamera, sujungia įrašymo kameros ir dviračio galinio žibinto funkcijas, kad būtų užtikrintas didžiausias saugumas. Be to, kad įspėja už jūsų važiuojančias transporto priemones, jis taip pat fiksuoja svarbią informaciją, pavyzdžiui, valstybinius numerius, įvykus avarijai, naudodamas plataus kampo objektyvą.

Dėl trijų itin skaidrių optinių kreipiamųjų juostelių priekinis, kairysis ir dešinysis įspėjamieji žibintai šviečia įspūdingu 30 liumenų galingumu, užtikrindami geresnį matomumą ir optimalų įspėjimą apie artėjančias transporto priemones. Įmontuota 1080P HD kamera su 146° plataus kampo objektyvu gali užfiksuoti aiškią, svarbią vaizdo medžiagą, kurios galite nepastebėti, iki 1080P/30 kadrų per sekundę sparta. Naudodami išmaniąją vaizdo įrašų ciklo funkciją, niekada nepritrūksite vietos SD kortelėje (palaiko iki 128 GB). Be to, SEEMEE DV gali automatiškai užfiksuoti nelaimingo atsitikimo vaizdo įrašą ir padėti nustatyti atsakomybę, kai to labiausiai reikia. Prijungę SEEMEE DV prie programėlės per "Wi-Fi", galite pasiekti filmuotą medžiagą, dalytis vaizdo įrašais, pritaikyti kameros nustatymus, pavyzdžiui, jutiklio jautrumą, arba išsaugoti bet kokius failus ar nuotraukas savo telefone skrydžio metu. DV indikatorius šviečia 360° kampu, taip pateikdamas tikslią kameros būseną ir suteikdamas stilių galiniam žibintui.

Viršuje yra du lengvai naudojami valdymo jungikliai - vienas galiniam žibintui, kitas - kameros įrašymui. Maitinamas 3400 mAh akumuliatoriaus su USB-C įkrovimo prievadu, galite reguliuoti kameros ir galinio žibinto nustatymus, kad akumuliatorius veiktų kuo ilgiau. Aliuminio korpusas su plastikinėmis dalimis padeda sukurti lengvą, bet tvirtą korpusą, o IPX6 atsparumo vandeniui reitingas leidžia atsispirti nepalankioms oro sąlygoms. Montuodami šį elegantišką, kompaktišką įrenginį galite lengvai pritvirtinti prie daugumos sėdynės atramų naudodami greito atlaisvinimo tvirtinimo sistemą, užtikrintai ir be įrankių.

Integruota galinė kamera, 146° plataus kampo objektyvas, automatinis įvykio fiksavimas, įspėjimas iš priekio į kairę ir į dešinę, dviejų jungiklių veikimas, USB-C įkraunamas, IPX6 atsparumas vandeniui... SEEMEE DV kameros galinis žibintas yra visavertis palydovas, kad būtumėte matomi ir saugūs kelyje dieną ar naktį.

Funkcijos:

  • Labai skaidrios optinės skaidulos užtikrina maksimalų 30 liumenų srautą.
  • Raudoni įspėjamieji žibintai iš priekio, kairės ir dešinės, kad būtų maksimaliai matomas.
  • Užfiksuokite valstybinius numerius itin aštria 146° plataus kampo HD kamera iki 1080p/30 kadrų per sekundę sparta.
  • Įmontuotas akselerometras, kad automatiškai užfiksuotumėte filmuotą medžiagą aptikus incidentą.
  • Išmanioji vaizdo įrašų kilpa reiškia, kad niekada nepritrūksite vietos SD kortelėje.
  • Dvigubas jungiklio valdymas, vienas - galiniam žibintui, kitas - kameros įrašymui.
  • DV indikatorius šviečia 360° kampu, rodydamas kameros darbo būseną.
  • Maitinama 3400 mAh akumuliatoriumi, užtikrinančiu maksimalų 110 valandų veikimo laiką.
  • Įkraunama per USB-C.
  • Atminties funkcija išsaugo paskutinį pasirinktą režimą.
  • Aliuminio korpusas su plastikinėmis dalimis - lengvas, bet tvirtas korpusas.
  • IPX6 atsparumo vandeniui reitingas, atsparus stipriam lietui.
  • Greito atlaisvinimo tvirtinimo sistema, suderinama su dauguma sėdynės laikiklių.

Dėl skirtingų kompiuterių monitorių, telefonų ir planšetinių kompiuterių ekranų raiškos nustatymų gaminio spalvos ar atspalvio skirtinguose įrenginiuose gali būti sijonas nuo nuotraukoje matomos gaminio spalvos ar atspalvio, t. y. gaminio spalva ar atspalvis gali nesutapti su tikrovėje matoma gaminio spalva ar atspalviu.

  • Prekės ženklas
  • Nuoroda
    6970823652257
  • Prekyboje
    2 Prekės
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Įkeliama...