KROSS Sport SidePull Black gertuvės laikiklis

Prekės kodas: T4CKZKBI0079BK
Gamintojas: KROSS
8,33 €
11,90 € – 3,57 €
close

Užklausa dėl prekės








* pažymėtus laukelius būtina užpildyti.


 
Paskutinė prekė

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

„KROSS SIDEPULL“ GERTUVĖS LAIKIKLIS

Vykstant į kelionę, treniruotę ar turą, svarbu nepamiršti apie tinkamą hidrataciją. Gertuvės laikiklio užduotis - saugiai ir patogiai nešti gertuvę, nepriklausomai nuo jo dydžio - 500 ar 750 ml.

SIDEPULL gertuvės laikiklis yra įdomus sprendimas, ypač rekomenduojamas dviračiams su mažesniais rėmais, kai klasikiniame laikiklyje su gertuvės įdėjimu iš viršaus nebus patogu arba jo apskritai nebus galima naudoti.Dėl to, kad SIDEPULL turi įdėjimą iš šono palengvinama prieiga prie gertuvės, o jo konstrukcija leidžia juo naudotis ir kairiarankiams, ir dešiniarankiams. SIDEPULL laikiklis taip pat yra idealus sprendimas full suspension rėmams, kai ne visada turime vietos naudoti klasikinį laikiklį.

Dėl skirtingų kompiuterių monitorių, telefonų ir planšetinių kompiuterių ekranų raiškos nustatymų gaminio spalva ar atspalvis skirtinguose įrenginiuose gali skirtis nuo nuotraukoje matomos gaminio spalvos ar atspalvio, t. y. gaminio spalva ar atspalvis gali nesutapti su tikrovėje matoma gaminio spalva ar atspalviu.

  • Prekės ženklas
  • Nuoroda
    T4CKZKBI0079BK
  • Prekyboje
    1 Vienetas

  • Svoris
    44g
  • Pagrindinė spalva
    Juoda
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Įkeliama...