Kross Lea 8.0 bla-pin-blu m moteriškas kalnų dviratis (27.5")

Prekės kodas: KRLE8Z27X16W004195
Gamintojas: KROSS
639,00 €
969,00 € – 330,00 €
close

Užklausa dėl prekės








* pažymėtus laukelius būtina užpildyti.


 
Paskutinė prekė

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

LEA 8.0


KROSS LEA 8.0  yra geriausias laisvalaikio dviračių modelis, skirtas moterims. Šis kalnų  dviratis yra geriausias, kurį galite pasirinkti, kai ieškote tobulumo. Aukštos kokybės aksesuarai, patikrinti prekės ženklai ir moterims sureguliuota geometrija, naudojant atitinkamus komponentus. Dėl šios priežasties važiuosite efektyviai ir patogiai net ir ilgiausių kelionių metu.

2022 metų KROSS Lea 8.0  yra tęsinys tos minties, kuria vadovaujamės kuriant ankstesnes šio dviračio kartas. Tai ne tik nauji rėmo dažai – patobulinome daug smulkių detalių, kurios suteikia vairavimo malonumą ir komfortą.

Įranga

KROSS Lea 8.0 sukomplektuotas patikrintais, pripažintų gamintojų priedais. Shimano galinis ir priekinis pavarų perjungiklis yra atsakingi už malonų ir greitą pavarų perjungimą. Trijų eilių švaistiklio ir devynių greičių kasetės dėka dviratį galėjome aprūpinti 27 pavaromis. Tai bus naudinga bet kurioje vietovėje, kur nuspręsite vežtis dviratį. Suntour XCR 32 RLR AIR amortizatorius yra puikus pasirinkimas kiekvienam dviratininkui, norinčiam išbandyti savo jėgas kiek labiau išlaisvinančioje aplinkoje nei dviračių takas. Pneumatinės spyruoklės ir efektyvaus darbo dėka šis amortizatorius yra nepamirštamo ir patogaus važiavimo garantas. Be to, ant vairo sumontuota amortizatoriaus fiksavimo svirtis. Jos dėka jūs nusprendžiate, kaip dviratis turi elgtis maršrute. Desertui palikome SHIMANO MT200 hidraulinius diskinius stabdžius, kurie greitai ir efektyviai sustabdys jus net važiuojant didesniu greičiu. Dėl to jūs suprasite, kad du ratai gali būti jūsų nauja aistra.

Tinkamumas yra raktas

KROSS Lea 8.0 rėmas pagamintas iš aliuminio lydinio Aluminium Performance 6061, pasižymi dideliu standumu ir atsparumu lūžimui, taip pat aliuminiui būdingu lengvumu. Tai specialus  aliuminio lydinys, dėl kurio dviratis yra standus ir atsparus lūžiams. Kartu tai gana lengva medžiaga, kuri savo savybėmis gali nustebinti ne vieną dviratininką. KROSS Lea 8.0 yra MTB dviratis, skirtas lengvam reljefui, moterims pritaikyta geometrija, dėl kurios lengviau užlipti ir nulipti nuo dviračio, taip pat pritaikyta ir mažesnio sudėjimo žmonėms. Rėmas padengtas milteliniu būdu, o tai reiškia dažymo ilgaamžiškumą ir atsparumą mechaniniams pažeidimams.

  • Prekės ženklas
  • Nuoroda
    KRLE8Z27X16W004195
  • Prekyboje
    1 Vienetas

  • Dviračiai - Rėmas
    Aliuminis
  • Dviračiai - Ratų dydis
    27,5"
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Įkeliama...