KROSS ADHD SDL 27.5"-29" grey/black purvasaugių komplektas

Prekės kodas: T4CBL290001GYBK
Gamintojas: KROSS
21,63 €
30,90 € – 9,27 €
close

Užklausa dėl prekės








* pažymėtus laukelius būtina užpildyti.


 

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

KROSS ADHD SDL dviračio purvasaugiai


ADHD SDL purvasaugiai yra modernios dviejų komponentų konstrukcijos, užtikrinančios optimalų dviračio veikimą. Sparnai yra itin universalūs – jie tinka bet kokio tipo dviračiams, kurie turi 29 colių ratus. Dviračių purvasaugiai yra padengti guminiu peleku, o specialiai sukurta jo geometrija išsaugo geriausią apsaugą nuo purvo. Šakės konstrukcija ir dvigubos jungties technologijos panaudojimas leidžia puikiai priderinti sparną prie rėmo ir rato ergonomikos. Dviračių sparnai būna dviejų spalvų – juodos ir baltos. Jie sveria 340 gramų ir yra pagaminti iš plastiko.

Šiuolaikiniai ADHD SDL purvasaugiai

ADHD SDL sparnai aprūpinti moderniomis technologijomis, todėl dvi dalis – priekinę ir galinę – galima montuoti nepriklausomai viena nuo kitos. Priekinis sparnas pasižymi greitu ir patogiu montavimu. Viskas dėl SPEEDclick užsegamo adapterio, kuris įsukamas iš šakės priekio. Be to, užsegimas leidžia reguliuoti sparną padangos atžvilgiu. Todėl kiekvienas rato posūkis priverčia sparną pasisukti tuo pačiu metu. Galinis sparnas ant rėmo tvirtinamas specialiu SPEEDclamp spaustuku. Jis sujungia varžto ir juostos spaustuko privalumus. Sparnas taip pat gali būti montuojamas ant balnakočio.

ADHD SDL purvasaugiai – originalaus dizaino

Dėl neįprasto dizaino ir modernių technologijų ADHD SDL sparnus galima montuoti ant bet kurio dviračio. Lanksčios medžiagos, atspindintys elementai ir šakės konstrukcija užtikrina maksimalią apsaugą vairuojant net ir pačiomis sudėtingiausiomis sąlygomis.

  • Prekės ženklas
  • Nuoroda
    T4CBL290001GYBK
  • Prekyboje
    4 Prekės
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Įkeliama...